Laden...

Over ons

Dank u voor uw interesse in kabelgroothandel.nl , kabelgroothandel is een onderdeel van Friand Elektrotechniek,  een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van alle type kabels welke beschikbaar zijn op de markt. Daarnaast is Friand Elektrotechniek ook producent van fabrikant van stroomverdeelkasten, importeur van ITT Powerlock en Worklite en groothandel op gebied van elektrotechnische benodigdheden.  Mocht u specifieke informatie nodig hebben kunt u altijd contact met ons opnemen via: verkoop@kabelgroothandel.nl of telefonische via: 0313-420578. Kabelgroothandel heeft een grote voorraad aan diverse soorten kabel, mocht de kabel toch niet voorradig zijn, kan deze over het algemeen alsnog vrij snel worden geleverd.

 

kabelgroothandel.nl

powered by: Friand Elektrotechniek B.V.

Van Rensselaerweg 4A

6956AV, Spankeren

Tel.: 0313-420578

Fax.: 0313-421040

Mail: verkoop@kabelgroothandel.nl

Snel antwoord

U krijgt antwoord op u aanvraag binnen 1 werkdag! indien een offerte sneller is gewenst laat het ons weten, en wij zullen in de meeste gevallen direct een offerte kunnen maken.

 

Groot assortiment

Meest uiteenlopende type kabels. Vindt u uw kabel niet? Mail ons dan, hoogstwaarschijnlijk kunnen wij u deze kabel tegen een scherpe prijs leveren en vaak ook nog erg snel!


Snelle levering

Een groot deel van onze kabels hebben wij op voorraad. Hierdoor kunnen wij u bestelling vrijwel altijd binnen 24-48 uur bezorgen!Kabelgroothandel.nl
Powered by Friand Elektrotechniek